tiistai 22. helmikuuta 2011

Outoa levollisuutta

Tällä hetkellä on sellainen olo että koko loppukevät ja kesä ja sen jälkeinen aika on todella auki! Ei mitään varmaa tiedossa minkään suhteen (tai no ehkä sentään joidenkin asioiden, Jyväskylään kun aijon kesän jälkeen ainakin palata, mutta eniveis). Kuitenkin elämässä tuntuu oleman ihan mielettömän paljon liikkuvia palasia tällä hetkellä. Arkikin tuntuu koostuvan pelkistä paloista, sirpaleisista hetkistä siellä täällä, kiiruhtamisesta seuraavaan paikkaan ja sitten lopulta levottomista yrityksistä nukahtaa miettien seuraavaa kiiruspäivää. Mutta silti kaiken tämän sirpaleisuuden keskellä on jotain pysyvää, Jumala nimittäin ainakin on ja pysyy aina, ja siitä saan yhä uudelleen lohtua.

Kesänkin suhteen on edelleen sellainen olo, että se tulee menemään juuri niin kuin Jumala haluaa. Välillä teen omassa päässäni suunnitelmia sen ideaalisesta kulusta, mutta aina se ei menekään niin, huomattu on moneen otteeseen! Mutta Jumala tietää aina kaikkein parhaiten mikä minulle on parasta, ja varmasti myös mikä Sinullekin on parasta. Tänään oli päivällä hetki jolloin en todellakaan aluksi uskonut tuohon, tuntui että kielteisiä vastauksia sateli suunnasta jos toisesta. Mutta päätin vain heittäytyä tuohon ajatukseen, kuin hukkuva pelastusrenkaaseen. Ja nyt on sellainen olo, että jotain hyvää on varmasti tulossa. Se joku voi olla jotain täysin uutta, tai pelkkää lepoakin vain tai sitten no, ken tietää:) Mutta joka tapauksessa:

"Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen." (Ef.3:20-21)

Levollisia hetkiä toivotan minä juurikin Sinulle, joka tätä luet! Ajattele, enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella... :)

- Ann

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti