perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kiitoksia

Kiitän VR:ää junamatkoista, jotka tarjoavat minulle lähes viikottain mahdollisuuden istua paikallani kaksi tuntia tekemättä mitään! Usein tämä ihanuus vielä jopa venyy n. 20 minuutilla tai puolella tunnilla! Huokaisen pitkän viikon päätteeksi onnesta, kun saan lösähtää junan ikkunapaikalle ja ihailla Suomen talvisia peltomaisemia musiikkia kuunnellen. Junassa voi syödä eväitä (perjantai on karkkipäivä..), keskustella ventovieraiden kanssa luvan kanssa ja raapustella runoja kalenterin kansiin. Usein junassa tulee myös lähetettyä tekstiviestejä ihmisille, joihin muuten pitää harvemmin yhteyttä.

Eräs maisema


Kiitokset flunssa-aallolle siitä, että pakotat uupuneet opiskelijat vuodelepoon herkuttelemaan hyvällä omallatunnolla, katsomaan kasapäin DVD:itä ja nukkumaan pitkin päivää! Sairaana saa kerrankin vain olla, möllöttää ja tirauttaa pari kyyneltä vain siksi, että nuha on ärsyttävää.

Kiitoksia pienille ja suurille vastoinkäymisille! Jumala tekee meissä työtään ja mahdollisuus kasvuun tarjoutuu usein juuri silloin, kun sitä vähiten itse odottaa.

Huomasinkin suureksi ilokseni, että blogillamme on kolme lukijaa! Kiitos teistä!

Jos uskallatte, kommentoikaa milloin vastoinkäyminen (pieni tai suuri) on kääntynytkin voitoksi :)

Yours truly

S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti